Zaoberám sa predajom vlastných handmade výrobkov a pri ich predaji spracovávam vaše osobné údaje, ktoré mi poskytnete pri objednaní tovaru alebo pri zadávaní dotazu.

Na vašich osobných údajoch mi záleží rovnako, ako na vás a vašom názore na naše služby a výrobky. Preto k nim pristupujem maximálne zodpovedne. Vždy sa snažím spracúvať len tie osobné údaje, ktoré sú v danej situácii nevyhnutné.

Aby som vám mohla poskytnúť relevantné odpovede na vaše otázky, poradiť s výberom tovaru, poslať faktúru k vašej objednávke spracúvam vaše meno, priezvisko, adresu a telefónne číslo.

Prečítajte si, ako konkrétne spracúvam vaše osobné údaje (ďalej OÚ) v jednotlivých častiach využívania našich služieb.



1. Informácie ako spracúvame vaše OÚ po objednaní našich výrobkov


INFORMÁCIA O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV PRE TÝCH, KTORÍ OBJEDNALI NAŠE VÝROBKY


V zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „všeobecné nariadenie o ochrane údajov") a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov").

Naše identifikačné a kontaktné údaje
Vaše osobné údaje budem spracúvať ja, Monika Vašková, so sídlom v obci Dulova Ves - Vlčie Doly, Jarná ulica 716/2, 08252. Kontaktovať ma môžete aj prostredníctvom zaslania správy v mojom profile na www.sashe.sk/mon-art alebo telefonicky na telefónnom čísle 0911211154.

Prečo budeme o vás osobné údaje spracúvať?
Aby som vám mohla dodať objednaný tovar budem o vás spracúvať meno, priezvisko, kontaktnú adresu, telefónne číslo .

Tieto osobné údaje sú nevyhnutné k dodaniu objednaného tovaru podľa objednávky, k priradeniu platby, prípadne k poskytnutiu iných súvisiacich služieb (ako napríklad reklamačné a iné povinnosti, ktoré nám vyplývajú v súvislosti s právnymi predpismi, ktoré upravujú napríklad ochranu spotrebiteľa).

Ďalšie osobné údaje o vás, s ktorými pracujem sú závislé od toho, ktorú z našich služieb využijete a preto dopredu neviem vymedziť zoznam spracúvaných osobných údajov. Držíme sa však zásady, že o vás spracúvame vždy len tie osobné údaje, ktoré sú naozaj nevyhnutné.

Informácia o prenose osobných údajov do tretích krajín
Ani jednou z našich spracovateľských činností nebudeme vaše osobné údaje prenášať do tretích krajín (to znamená mimo EÚ alebo EHP).

Komu poskytneme vaše osobné údaje?
Vaše osobné údaje umiestňujem na serveroch portálu sashe.sk.

Poskytnem ich našim dopravcom - Slovenskej pošte a spoločnosti Zásielkovňa, a.s.  do ich informačných systémov na spracovanie zásielok.

Ako dlho budeme vaše osobné údaje uchovávať?
Osobné údaje, ktoré nám poskytnete, budeme uchovávať po dobu využívania vašej registrácie v našom predajnom profile ( prehľad o objednávkach, o objednanom tovare, informácie o stave vašich objednávok ).

Aké máte práva v súvislosti so spracúvaním vašich osobných údajov?
Ako dotknutá osoba máte právo:

vyžadovať prístup k vašim osobným údajov,
na opravu, vymazanie alebo obmedzenie spracúvania vašich osobných údajov,
na prenosnosť údajov.
Keď máte pochybnosti o zákonnosti spracúvania vašich osobných údajov môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Ako si môžete svoje právo uplatniť?
Vaše právo si môžete uplatniť u nás kedykoľvek, a to doručením vašej žiadosti:
osobne alebo písomne na adrese Mgr. Monika Vašková, mon-art, Jarná ulica 716/2, Dulova Ves - Vlčie Doly alebo elektronicky prostredníctvom zaslania správy do nášho profilu na sashe.sk/mon-art.


2. Informácie ako spracúvame vaše OÚ, keď potrebujete poradiť, informovať sa o našich výrobkoch a službách


INFORMÁCIA O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV PRE NÁVŠTEVNÍKOV stránky www.mon-art.sk ZADÁVAJÚCICH OTÁZKY PROSTREDNÍCTVOM ZASIELANIA SPRÁV


v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „všeobecné nariadenie o ochrane údajov") a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov").

Naše identifikačné a kontaktné údaje
Vaše osobné údaje budem spracúvať ja, Monika Vašková, so sídlom v obci Dulova Ves - Vlčie Doly, Jarná ulica 716/2, 08252. Kontaktovať ma môžete aj prostredníctvom zaslania správy tu:

https://www.mon-art.sk/page/mam-zaujem-o-informaciu-o-dobe-vyroby 

alebo telefonicky na telefónnom čísle 0911211154.

Prečo budem o vás osobné údaje spracúvať?
Aby som vám mohla pomôcť s výberom spôsobu doručenia mojich výrobkov, s výberom mojich výrobkov, poskytovať informácie o stave vašich objednávok a odpovedať na vaše akékoľvek otázky, spracúvam vaše meno, priezvisko, telefónne číslo. Tieto získame prostredníctvom prijtia vašej objednávky (v závislosti od ich uvedenia vo vašej správe ), telefonickým kontaktom s vami alebo prostredníctvom správy cez sociálne siete.

Informácia o prenose osobných údajov do tretích krajín
Ani jednou z našich spracovateľských činností nebudeme vaše osobné údaje prenášať do tretích krajín (to znamená mimo EÚ alebo EHP).

Komu poskytneme vaše osobné údaje?
Vaše osobné údaje umiestňujeme na serveroch portálu sashe.sk.

Ako dlho budeme vaše osobné údaje uchovávať?
Osobné údaje, ktoré nám poskytnete, budeme uchovávať po dobu využívania služby zasielania správ.

Aké máte práva v súvislosti so spracúvaním vašich osobných údajov?
Ako dotknutá osoba máte právo:

vyžadovať prístup k vašim osobným údajov,
na opravu, vymazanie alebo obmedzenie spracúvania vašich osobných údajov,
na prenosnosť údajov.
Keď máte pochybnosti o zákonnosti spracúvania vašich osobných údajov môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Ako si môžete svoje právo uplatniť?
Vaše právo si môžete uplatniť u nás kedykoľvek, a to doručením vašej žiadosti:
osobne alebo písomne na adrese Mgr. Monika Vašková, mon-art, Jarná ulica 716/2, Dulova Ves - Vlčie Doly alebo elektronicky prostredníctvom zaslania správy na stránke https://www.mon-art.sk/page/mam-zaujem-o-informaciu-o-dobe-vyroby


3. Informácie ako spracúvame súbory cookies


INFORMÁCIA O SPRACÚVANÍ COOKIES NA www.mon-art.sk


v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „všeobecné nariadenie o ochrane údajov") a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov").

Naše identifikačné a kontaktné údaje
Vaše osobné údaje budem spracúvať ja: Mgr. Monika Vašková, mon-art, Jarná ulica 716/2, Dulova Ves - Vlčie Doly. Kontaktovať nás môžete aj prostredníctvom zaslania správy na https://www.mon-art.sk/page/mam-zaujem-o-informaciu-o-dobe-vyroby alebo telefonicky na telefónnom čísle 0911211154.


Prečo spracúvame cookies?
Cookie, teda krátky reťazec písmen a čísel uložený na vašom zariadení pri návšteve nášho profilu na www.sashe.sk/mon-art spracúvam preto, aby som zistila, čo vás zaujíma. Ich prostredníctvom zvyšujem funkčnosť mojej stránky a praktickosť jej využívania.

Využívaním nášho webu súhlasíte s využívaním technológie cookies.

Ako dlho spracúvame vaše cookies?

Dočasné cookies (session cookies) spracúvame až do doby, než vypnete internetový prehliadač, resp. záložku v prehliadači.

Trvalé cookies (persistent cookies) zostavajú vo vašom prehliadači uložené tak dlho, kým neuplynie ich živostnosť alebo ich manuálne neodstránite.

Informácia o prenose cookies tretím stranám
Na jednotlivých podstránkach stránky www.mon-art.sk (napr. objednávka našich výrobkov alebo zaslanie správy) môžu existovať funkčné alebo analytické skripty, ktoré si ukladajú vlastné cookies za účelom zobrazenia remarketingových alebo reklamných kampaní s ponukou šitou na mieru práve vám.



4. Informácie ako spracúvame údaje o deťoch


INFORMÁCIA O SPRACÚVANÍ OÚ O OSOBÁCH MLADŠÍCH 16 ROKOV


V zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „všeobecné nariadenie o ochrane údajov") a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov").

Naše identifikačné a kontaktné údaje
Vaše osobné údaje budeme spracúvať vo firme Mgr. Monika Vašková, mon-art, Jarná ulica 716/2, Dulova Ves - Vlčie Doly. Kontaktovať nás môžete aj prostredníctvom zaslania správy na https://www.mon-art.sk/page/mam-zaujem-o-informaciu-o-dobe-vyroby alebo telefonicky na telefónnom čísle 0911211154.

Sú spracúvané aj údaje o deťoch, resp. osobách mladších ako 16 rokov?
Naše stránky na www.mon-art.sk nie sú určené osobám mladších ako 16 rokov. Ich osobné údaje teda umýselne nezhromažďujem. Ak však zistím, že nedopatrením, resp. podvodom, sme získali osobné údaje o deťoch mladších 16 rokov, podniknem potrebné kroky, aby som údaje vymazala. Okrem prípadov, kedy sme zákonom viazaná si ich ponechať.